Skip to content

Over Minke

Nadenken over hoe zaken beter, inclusiever en mooier kunnen, past bij mij.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in het (speciaal) onderwijs en als orthopedagoog, ben ik onderzoeks- en ontwikkelwerk gaan doen. Van kwantitatief naar kwalitatief onderzoek en werken onder een baas, naar eigen baas in 2014.

Meer dan 24 jaar ervaring in de wereld van (jeugd)zorg en onderwijs combineer ik met mijn ervaring als ouder van een zoon met een forse lichamelijke beperking. Ik weet als geen ander hoe groot de impact op het leven van ouders kan zijn en welke thema’s aandacht verdienen. Het voelt alsof alles samen valt wanneer ik mijn kennis, ervaring en expertise kan verzilveren in het belang van ouders, hun kinderen en alle professionals daarom heen.

Omdat ik mij steeds meer ben gaan richten op ouders van kinderen die extra zorg of ondersteuning nodig hebben, heb ik een verschillende cursussen gevolgd bij het Expertisecentrum Omgaan met Verlies. In 2021 heb ik bij RINO de opleiding Ouderbegeleiding vanuit een visie op ouderschap in ontwikkeling afgerond. In 2022 volgde ik de vakopleiding Individuele opvoedopstellingen.

Ik kom graag in contact met jou om te kijken op welke manier ik er voor je kan zijn.  Mail of bel gerust.

Back To Top