skip to Main Content

Ik werk met/voor kinderen

Of je nu onderzoeker, pedagoog of directeur van een mytylschool bent, ik deel mijn kennis en ervaring graag. Ik zet mij in voor vernieuwingen en verbeteringen in de (jeugd)zorg en het onderwijs en bied een breed scala aan diensten voor professionals die in aanraking komen met kinderen die een extra zorgvraag hebben en/of het gezin om hen heen. Naast het uitvoeren van onderzoek, geef ik workshops en lezingen voor verschillende doelgroepen. Ik zie het als een voorrecht om vanuit mijn expertise en ervaring, kritisch mee te denken en te adviseren over beleid en aanbod.

Ben je op zoek naar een ervaren interviewer? Zoek je iemand die mee kan denken over het betrekken van ouders? Heb je een specifieke onderzoeksvraag?

Neem dan contact op!

Wat levert het op en wat kost het?

Juist omdat ik zowel als professional de wereld van de zorg goed ken, maar ook als ouder weet hoe het is om een kind met een beperking te hebben, kan ik op een unieke manier meedenken en adviseren.
Door mijn jarenlange ervaring met interviewen, het ontwikkelen van aanbod en bieden van begeleiden kan ik ook binnen jouw school,  organisatie of projectgroep een waardevolle bijdrage leveren.
Afhankelijk van de werkzaamheden bedraagt mijn gemiddelde uurtarief 75 € per uur (exclusief BTW en reiskosten).
Back To Top